Futsaleri Centra i Banovića priredili spektakl u Skenderiji

Premijer futsal liga BiH, 22. kolo

Futsaleri Centra i Banovića priredili spektakl u Skenderiji

Ekipe MNK Centar i MNK Banovići su danas u Skenderiji odigrali utakmicu posljednjeg, 22. kola Premijer futsal lige BiH i priredili svima u dvorani sjajnu predstavu. Na kraju je domaći Centar bio bolji rezultatom 11:8.

Banovići koji se ne mogu pohvaliti dobrim rezultatima u protekloj sezoni su odlično otvorili susret. Gosti su tako na otvaranju susreta stigli do vodstva od 0:2 nakon dva gola danas sjajnog Armina Čehajića (6. i 7. minuta).

Uzvratio je Centar preko Radmilovića koji postiže dva brza gola, u 10. i 11. minuti susreta, ali Čehajić pet minuta kasnije donosi novu prednost Banovićima.

Do kraja prvog dijela Čehajić postiže još jedan gol, a jedan pogodak za goste dodaje i Mujić. Sa druge strane za ekipu Centra je pogodio još i Handžić, pa se na odmor otišlo vodstvom gostiju od 3:5.

Ipak u drugom dijelu Centar uspijeva preokrenuti rezultat i postići čak osam golova. Za domaće su u nastavku pogađali Handžić (23., 34. i 39. minuti), Radmilović (24. i 25. minuta), Sipović (33.), Bogilović (32.) i Selimović (36.).

Kod gostiju su se, pak, u listu strijelaca u nastavku upisivali Mujić (36.), te Čehajić koji je postigao još dva gola (22. i 32. minuta).

MNK Centar - MNK Banovići 11:8

Centar: Suković, Bogilović (1), Sipović (1), Radmilović (4), Handžić (4), Balaš, Arapović, Selimović (1), Lokmer, Pitić, Jelić, Tahirović.

Potražite više informacija na temu Premijer futsal liga BiH:

Banovići: Tanović, Čamrković, Dedić, Smajlović, Mujić (2), Avdić, Čehajić (6), Turić.

Centar je sada drugi na tabeli, dok su Banovići sezonu završili na zadnjem mjestu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi