Poznat iznos premija za futsal reprezentaciju BiH

Igrači će za svaki meč u kvalifikacijama inkasirati po 500 KM

4

Komentari (4)

malatocena
Ove momke treba podrzati maksimalno, na stranu clanak ljudi su uradili odlican posao u kvalifikacijama i zasluzuju medijski prostor, pozitivna prica ? i naravno trebao bi se osmisliti sistem za unaprijedenje futsal lige BiH ..
tranzicija
Kad su se kvalifikovali sjetili se premija....Zašto ne usvojite odmah pravilnike za sve selekcije da ih dodatno motivišete????
K78
Auuuu jeste ih nagradili.... pa vise bi u pekari zaradili... uglavnom momci jos jednom svaka cast.... al sad nema komentara jer zadojeni su gore na clancima o Vici... da nema njega onda bi opleli ovdje o vama koliko igra srba, hrvata, bosnjaka..
glupko
kad je bio Begic, nije bilo nikakvih premija, i nagrada; Vico na celu saveza i gle cuda, premije i nagrade...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti