Kajan: Želimo napraviti iskorak

Mostar SG Staklorad ima jasne ciljeve

Kajan: Želimo napraviti iskorak

E. Čaušević

Velike zasluge za uspjeh u Ligi prvaka Mostara SG Staklorada pripadaju i kondicionom treneru Borisu Kajanu. 

Od starta priprema trener specijalista bio je maksimalno posvećen radu sa timom, a to je na kraju dalo rezultata.

"Klub je odlično organizovan i ustrojen. Upravni odbor radi velike stvari, a igrači su dosad bili željni rada i kvalitetnih treninga. Zbog toga sam prihvatio ponudu. Tokom priprema svi oni su bili pravi profesionalci. Oni danas žive futsal i daju posljednje atome snage za pobjede. Na planini Vlašić smo obavili prvi dio priprema, a u Mostaru su dostigli planirani i željeni nivo spreme", rekao je Kajan.

Ambicije u budućnosti su jasne kako u Ligi prvaka u kojoj ovaj klub očekuje glavna runda, tako i u domaćem šampionatu.

Potražite više informacija na temu Premijer futsal liga BiH:

"Želja je da napravimo iskorak, a ja ću svo svoje znanje podrediti kolektivu, kako bismo u tome uspjeli. Liga prvaka je težak zadatak, ali se ne plašimo, dok u domaćem prvenstvu želimo odbraniti naslov prvaka".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti