Dvorana u Kninu prokišnjavala: Sudije donijele odluku da se poredaju krpe po terenu

Nevjerovatne scene

Dvorana u Kninu prokišnjavala: Sudije donijele odluku da se poredaju krpe po terenu

E. Čaušević

Nestvarne scene mogli smo vidjeti u meču Druge hrvatske malonogometne lige između Kijeva i Murtera, a video s ove utakmice je hit na društvenim mrežama.

Utakmica između Kijeva i Murtera igrala se u Kninu, a scene s ovog meča su glavna tema u hrvatskim medijima. Naime, krov dvorane u Kninu je prokišnjavao tokom utakmice, ali sudije ni pored toga nisu prekinule susret.

Sudije, ali i predstavnici klubova su na veliko iznenađenje odlučili da će se meč odigrati iako je bilo jasno da uslova za to nema.

Teren je bio itekako klizav, a onda su došli na ideju da sporna mjesta prekriju krpama, a igrači su često padali i proklizavali preko njih. Kada je jedan igrač to rekao sudiji, on mu je samo poručio da ih zaobilazi i ne gazi.

U ovom slučaju video zaista pokazuje više od hiljadu riječi.

KAKO JE OVO MOGUĆE? Ili jednostavno: Sramota! Jedan od mnogih koji vole sport i rade na promociji istog sam i ja. Ali...

Posted by Video & foto Naši Tići & lovunasunce on Monday, December 7, 2020

Top Komentari

user1583752673
Da Bog sacuva
3 0
Nekada su se republike bivse Jugoslavije rugale ili pravili poruge na racun Albanije, sada je Albanija drugi Eldorado za sve te republike, sada vama moze da se ruga Albanija, isto tako bilo podsmijeha sto Poljaci cekaju na red za hljeb, eh vidite sada gdje Poljska a gdje smo mi, kioliko je smijesno isto toliko je i zalosno.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi