Ljepša strana bh. sporta: Konjic nakon poraza u Čapljini uputio riječi hvale za domaćina

Derbi opravdao očekivanja

Ljepša strana bh. sporta: Konjic nakon poraza u Čapljini uputio riječi hvale za domaćina

Samir Mlaćo
Nastavljeno je prvenstvo u Prvoj futsal ligi naše zemlje, a bilo je veoma uzbudljivo u duelu MNK Čapljina i futsal kluba Konjic.

Na kraju su domaći slavili 7:6, iako su gosti vodili 2:0 i činilo se da će opravdati ulogu favorita.

Tada na scenu stupa pravi 'tornado' Čapljinaca koji dolaze do vodstva 6:2.

U Gradskoj dvorani u Čapljini tako je bilo veoma uzbudljivo, a iz redova gostiju imaju samo riječi hvale za domaćina, što svakako može da raduje sve ljubitelje sporta u našoj zemlji.

PORAZ U ČAPLJINI Kažu da pobjeda ima hiljadu očeva, ali poraz je siroče.. tako nekako i jeste. Izgubili smo u Čapljini,...

Posted by Futsal Klub Konjic on Sunday, January 30, 2022
Potražite više informacija na temu Premijer futsal liga BiH:

“Domaćinu, ekipi Malonogometni klub Čapljina čestitamo na zasluženoj pobjedi. Također, veliko hvala na gostoprimstvu poslije utakmice, to je smisao sporta i širenja sportskih prijateljstava“, stoji u objavi Futsal kluba Konjic.

Jesenji prvak u ovoj grupi je MNK Iskra Bugojno koji nije igrao svoj meč u prvom kolu nastavka sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi