Melher: Ovo je prilika za popravljanje dojma

Zrinjski dočekuje Salines

Melher: Ovo je prilika za popravljanje dojma

Zrinjski će u nedjelju u 19.30 sati na domaćem terenu igrati novi premijerligaški susret. Mostarci će pred svojom publlikom dočekati Salines iz Tuzle. Riječ je o protivniku iz gornjeg dijela ljestvice koji imati što pokazati mostarskoj publici. S druge strane HFC Zrinjski ima priliku potvrditi kvalitetu pred domaćom publikom. 

"Ovo je za nas prilika za popravljanje dojma nakon što smo ranije ovog tjedna ispali iz Kupa BiH. Nismo ni tada pružili lošu igru, ali smo na kraju ipak poraženi. Sada se okrećemo prvenstvu i utakmica protiv Tuzlaka je sljedeća najvažnija. protivnike uvažavamo, ali se nadamo novoj pobjedi", - kazao je trener Zrinjskog Goran Melher.

Kod Zrinjskog se na zadnjoj utakmici ozljedio prvi vratar Skuhan, pa je njegov nastup upitan, ostali su igrači u kombinacijama. Zrinjski je u prvom dijelu pružio jednu od svojih najboljih partija upravo protiv Salinesa na gostovanju u Tuzli (pobjeda 2:4).

Utakmica HFC Zrinjski - MNK Salines se igra u nedjelju (19.30 sati), u dvorani na Bijelom brijegu u Mostaru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi