Melher: Šta da kažem nakon svega? Pomalo sam šokiran odlukom kluba

Sada već bivši trener HFC Zrinjski nakon otkaza

Melher: Šta da kažem nakon svega? Pomalo sam šokiran odlukom kluba

Povodom iznenadnog otkaza Goranu Melheru na mjestu trenera HFC Zrinjski, sada već bivši trener mostarskih futsalera dao je izjavu za SportSport.ba u kojoj nije krio razočaranje odlukom uprave kluba.

"Što da kažem nakon svega? I sam sam iznenađen i pomalo šokiran odlukom kluba, budući da smo imali dogovor na duže staze kada sam preuzimao momčad. Očigledno da predsjednik Zrinjskog nije bio zadovoljan, iako je prvotni cilj i ambicija ove ekipe bio ostanak u Premijer ligi. Bila mi je velika čast voditi HFC Zrinjski i raditi s domaćim momcima. Sada ću malo odmoriti od futsala pa onda vidjeti kako i šta dalje. Još uvijek sam bez teksta, ali život ide dalje.", rekao je Melher u kratkom razgovoru za SportSport.ba, pa na kraju dodao:

"Zrinjskom želim sve najbolje u daljnjim natjecanjima, on će postojati i sa mnom i bez mene".

Podsjetimo, nekadašnji reprezentativni golman BiH je preuzeo ekipu Zrinjskog u novembru prošle godine, a pod njegovom trenerskom palicom Mostarci su sezonu završili na dosta dobrom četvrtom mjestu tabele sa 38 osvojenih bodova.

Top Komentari

Rat_rijeci
Prodavali ste utakmice kriminalci, to svi znaju.
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije