Trener MNK Zrinjski za SportSport.ba

Melher: Derbije ne mogu suditi početnici

S. Mlaćo

U veoma kvalitetnom meču 20. kola Premijer futsal lige BiH MNK Zrinjski je jučer poražen na Skenderiji od MNK Centar 9:7.

Mostarci su pružili dobru partiju prvi i poveli, ali na kraju nisu imalo razloga za slavlje. Pred sam kraj prednost domaćih iznosila je jedan gol razlike i činilo se da nade za Zrinjski ima, međutim, desio se novi pad u igri i Sarajlije su slavile 12. pobjedu ove sezone.

Svoj komentar meča za SportSport.ba je dao glavni trener MNK Zrinjski Goran Melher.

"Čestitam domaćinima a fer i korektnoj igri, a sa nekim stvarima nisam zadovoljan. To je na savezu, ali mislim da ovakve utakmice trebaju suditi naše UEFA futsal sudije, a ne početnici. Što se tiče igre, nisam zadovoljan nekim stvarima u svoje ekipe. Nismo bili dovoljno skoncentrisai u završnici da zabijem gol", kazao je Melher.

Potražite više informacija na temu Premijer futsal liga BiH:

Pravdu na ovom meču je dijelio Dušan Berak iz Trebinja, Nemanja Vujadin (Istočno Sarajevo) i Mirza Zubić (Visoko). Delegat je bio Slavko Marjanović (Pale).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi