Cazinjani superiorni: MNK Bubamara prvi polufinalista doigravanja za ulazak u Premijer ligu BiH
Foto: Arhiv

Ukupno 14 golova su zabili u dvije utakmice

Cazinjani superiorni: MNK Bubamara prvi polufinalista doigravanja za ulazak u Premijer ligu BiH

E. Ganibegović, foto: K. Dedić

Nakon trijumfa 6:0 u prvoj utakmici, MNK Bubamara je danas u revanšu bila bolja od Čapljine rezultatom 8:3 i plasirala se u polufinale doigravanja za ulazak u Premijer futsal ligu BiH.

Džombić je doveo goste iz Cazina u vodstvo u devetoj minutim a onda je uslijedio show Sabahudina Petaka.

Pomenuti igrač je u razmaku od 17. do 21 minute postigao tri pogotka i praktično riješio pitanje pobjednika i u ovoj utakmici.

Arar je zatim postigao pogodak za domaćina u 24. minuti, ali samo minut kasnije Osredkar vraća četiri gola prednosti gostima.

Raguž smanjuje na 2:5 u 33. minuti, no deja-vu. Opet je Osredkar minut kasnije postigao pogodak.

Milanović i Kličić postižu nova dva pogotka za goste, da bi Galić u 38. minuti novim utješnim golom za domaćina postavio konačan rezultat.

Oglasi

Od 20 sati je u Velikoj Kladuši počela utakmica između MNK Mujo Hrnjica i MNK Čulin Mlin, a domaći vode 1:0. Podsjetimo, jure zaostatak od 6:0.

Sutra se od 20:30 u Tešnju sastaju Futsal Team Tešanj i Lilium. Prva utakmica završena je 3:2 u korist Liliuma.

Petanest minuta kasnije će u Vitezu početi duel Viteza i Banovića. U prvoj utakmici su slavili Banovići 4:3.

Doigravanje za plasman u Premijer ligu BiH:

MNK Čapljina - MNK Bubamara 3:8

Potražite više informacija na temu Premijer futsal liga BiH:

MNK Čapljina: Jurković, Galić, Marković, Arar, Stanković. Klupa: Džeba, Raguž, Arar, Kozarić, Jurković, Medić, Karačić, Putica, Mandurić.

MNK Bubamara: Milanović, Ibrišimović, Osredkar, Petak, Džombić. Klupa: Redžepović, Bundavica, Muharemović, Kličić, Prošić, Bosnić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi