Dileme nema, Cazin svjedoči još jednom spektaklu

Doigravanje za Premijer ligu

Dileme nema, Cazin svjedoči još jednom spektaklu

E. Ganibegović

Cazin svjedoči novom sportskom spektaklu. Radi se o doigravanju za futsal Premijer ligu naše zemlje.

Od 20 sati u Cazinu MNK Buba Mara dočekuje MNK Čapljina u četvrtfinalu doigravanja za plasman u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

Nakon nekoliko minuta igre rezultat na semaforu je već 2:0 za domaći tim. Pogađali su Ibrišimović i Džombić. 

SportSport je na licu mjesta, a atmosfera u Cazinu je zaista za pohvaliti.

Domaći tim u navijačima definitivno ima igrača više. Nema sumnje da su navijači dijelom zaslužni i za već do sada dva viđena pogotka. 

U Livnu još trenutno igraju Čulin Mlin i MUjo Hrnjica, a rezultat je još uvijek 0:0. Od 20:30 se u Brijesnici Velikoj sastaju Lilium i Futsal Team iz Tešnja.

Potražite više informacija na temu Premijer futsal liga BiH:

Preostali meč igra se sutra od 20:30. Banovići će biti domaćin susreta istoimenog domaćina i Viteza.

Revanš utakmice u Tešnju, Vitezu, Čapljini i Velikoj Kladuši igraju se naredne sedmice, a datumi i satnice će biti naknadno određene.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi