MNK Zrinjski promijenio ime i Upravu

Održana Skupština kluba

MNK Zrinjski promijenio ime i Upravu

U Hrvatskom Domu Herceg Stjepana Kosače u Mostaru, sinoć je održana Skupština Malonogometnog kluba Zrinjski Mostar.

Izabrano je novo vodstvo, a jednoglasnom odlukom članova Skupštine u novi saziv Uprave MNK „Zrinjski" Mostar izabrani su: 

1. Marko Zovko, predsjednik Kluba
2. Dražan Golemac, predsjednik Skupštine
3. Marin Jelčić
4. Tomas Bevanda
5. Ivan Dragoje
6. Marko Novak
7. Tomislav Bevnada
8. Joško Čagalj
9. Goran Bošnjak
10. Dalibor Pehar
11. Marin Knezović

Odlukom Skupštine došlo je do promjene naziva Kluba koji sada glasi Hrvatski futsal klub „Zrinjski" Mostar.

Potražite više informacija na temu Premijer futsal liga BiH:

Za predsjednika Kluba izabran je Marko Zovko, a nova Uprava HFC „Zrinjski" Mostar kao svoj cilj postavila je osiguravanje stabilnost u klubu i stvaranje boljih uvjeta futsala u Mostaru.

"Mali nogomet tj. Futsal je uvijek bio popularan sport u gradu na Neretvi i uvijek je imao mlade i talentirane igrače. Pored našeg seniorskog tima imamo u planu osnovati futsal akademiju i osigurati uvjete za naše najmlađe da kroz zabavu i rad bolje upoznaju futsal. Iduće godine slavimo deset godina osnutka kluba i želimo po prvi put donijeti titulu prvaka države našim navijačima", kazao je Zovko.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti