Zrinjski i Centar podijelili bodove

Derbi 9. kola

Zrinjski i Centar podijelili bodove

Derbi 9. kola Futsal Premijer lige odigrali su sinoć MNK Zrinjski i MNK Centar iz Sarajeva.

Izabranici novog trenera Plemića Gorana Melhera nisu uspjeli održati prednost od 2:0 koju su pogotcima Božinovića i Sutona stekli u prvom poluvremenu.

Dženan Muminović, upravo uz Melhera glavni kandidat za izbornika futsal reprezentacije naše zemlje u drugom je poluvremenu pronašao pravi recept, te je i MNK Centar postigao dva gola, pa je derbi ostao bez pobjednika.

Konačnih 2:2 je i najrealniji rezultat ove tvrde i neizvjesne utakmice u dvorani na Bijelom Brijegu. Suvereni lider premijerligaške ljestvice je neporaženi mostarski Staklorad SG.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi