Mostar SG angažovao veliko pojačanje
Dojučerašnji fudbaler Centra postao je novi član prvaka BiH u futsalu

Iz Centra stigao Bilal Jelić

Mostar SG angažovao veliko pojačanje

Prvak BiH u futsalu Mostar SG Staklorad danas je angažovao veliko pojačanje za nastavak sezone.

Novi član Mostar SG postao je Bilal Jelić, dosadašnji fudbaler Centra koji je danas odradio prvi trening sa svojim novim saigračima.

"Zadovoljan sam ovim što zatičem u ovom klubu. Došao sam u malom fizičkom zaostatku, ali ćemo pravim radom sve brzo nadoknaditi. Očekujemo da osvojimo naslov prvaka, da još dugo budemo prvaci Bosne i Hercegovine i da napravimo evropski iskorak", kazao je Jelić, te nastavio:

"Ideja ili obostrana želja za saradnjom davno se pojavila. Još ljetos sam bio blizu, a sad smo sve lako završili. Zahvaljujem svima, a posebno direktoru Mirsadu Fazlinoviću, koji je najzaslužniji što sam danas ovdje".

Zadovoljan zbog uspostavljanja saradnje sa Jelićem je i direktor Fazlinović.

Potražite više informacija na temu Premijer futsal liga BiH:

"Nastavljamo praviti tim od najboljih igrača u zemlji i zemljama regiona. Bilal Jelić jedan je od najboljih u Bosni i Hercegovini, predstavljat će veliko pojačanje i nama je zadovoljstvo što je naš novi član. Želimo mu dobrodošlicu, uvjereni da će se brzo uklopiti i biti jedan od naših najboljih igrača", rekao je Fazlinović.

Ekipa je danas nastavila pripreme nakon nastupa u Glavnoj rundi Lige prvaka.

"Iako nismo prošli u narednu rundu, zadovoljni smo nastupom. Bili smo adekvatan rival klubovima koji imaju ogromne budžete. Još jedno dragocijenio iskustvo za nas", dodao je Fazlinović.

Top Komentari

Ismet_Hadziosmanovic
Dobar igrac, samo mu pas gace.nosi,brav jedan
1 0
damir bosnjak
tako je..evropski klub..jos malo i velez..i da potaremo ovu konkurenciju
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi