Mostar SG Staklorad ponovo poražen na Kipru

Čelnici bh. prvaka nezadovoljni suđenjem

Mostar SG Staklorad ponovo poražen na Kipru

Futsaleri Mostar Starog Grada Staklorada poraženi su i u drugoj utakmici na turniru Glavne runde Lige prvaka u futsalu, koji se igra na Kipru.

Šampioni Bosne i Hercegovine izgubili su od ekipe Acqua E Sapone iz Italije rezultatom 6:2. Podsjetimo, naši predstavnici jučer su izgubili od domaćeg APOEL-a.

Čelnici našeg šampiona imaju dosta prigovora na suđenja na Kipru.

"U ove dvije utakmice smo oštećeni. Greške sudija preokrenule utakmice u korist naših rivala. Uprava lično čestita svim igračima, jer smo pokazali da nam je mjesto u društvu najboljih. Svi koji pregledaju snimak utakmica moći će se uvjeriti o čemu govorimo. Treću utakmicu igramo protiv Uddevalle iz Švedske i dat ćemo sve od sebe da dobijemo tu utakmicu", rekao je predsjednik kluba Amel Bajgorić, koji je dodao.

Potražite više informacija na temu Premijer futsal liga BiH:

"Na kraju bih se zahvalio našim navijačima koji utakmice prate putem interneta".

U posljednoj utakmici u subotu u 14 sati FC Mostar SG igrat će protiv švedskog predstavnika Uddevalle.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi