Mostar SG Staklorad na Vlašiću brusi formu za novu sezonu

Drugi dio priprema uveliko traje

Mostar SG Staklorad na Vlašiću brusi formu za novu sezonu

Igrači MNK Mostar SG Staklorad drugi dio priprema odrađuju na planini Vlašić.

Stručni štab bh. prvaka je zadovoljan učinjenim, a nakon što se ova faza okonča, ekipa će se u gradu na Neretvi uigravati za protivnike koje je dobila u preliminarnoj fazi UEFA futsal kupa.

Kako su saopštili iz kluba, svi igrači su zdravi i u dobrom raspoloženju. Povrede su ih, kažu, na sreću zaobišle, a nadaju se da će tako biti i u ostatku priprema i sezoni koja slijedi.

Vrijedno pomeneta je da će Mostarci uskoro u sklopu priprema za Futsal kup učestvovati na turniru Omišu. Osim Mostar SG Staklorada nastupit će Almunus, Uspinjača i Sparta Prag.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi