Mostar SG Staklorad siguran protiv KMF Beli Anđeo

Siguran trijumf bh. prvaka

Mostar SG Staklorad siguran protiv KMF Beli Anđeo

Ekipa prvaka Bosne i Hercegovine Mostar SG Staklorad danas je na svom parketu u dvorani SC "Midhat Hujdur - Hujka" u utakmici 15. kola Futsal Premijer lige BiH slavila protiv KMF Beli Anđeo s uvjerljivih 6:3.

Nije mostarski tim ni u ovom susretu ništa prepustio slučaju već je od početka Brčacima nametnuo svoj ritam koji solidna ekipa gostiju ipak nije mogla pratiti. 

Poveo je bh. prvak već u 4. minuti golom Goste, no Panić je u 8. minuti vratio stvari na početak. Ipak, ubrzo Vesić, a zatim opet Gosto postižu nove pogotke za Mostar SG Staklorad i domaći tim na odmor ide s vodstvom od 3:1. 

Pavlović i Radmilović u 26. i 32. minuti uklanjaju sve sumnje o pobjedniku ako ih je ikako i bilo. Novaković i Arnautović pred sami kraj smanjuju na 5:3 i ublažuju poraz tima iz Brčkog a Macić u posljednjoj minuti susreta postiže konačnih 6:3 i novi sigurnu pobjedu Mostar SG Staklorada.

MOSTAR SG STAKLORAD – BELI ANĐEO BRČKO 6:3

Dvorana USRC Midhad Hujdur – Hujka. Gledalaca: 150. Sudija: Farik Kečo (Sarajevo). Pomoćnici: Amir Omerbašić (Sarajevo) i Dušan Berak (Trebinje). Strijelci: 1:0 Gosto (4), 1:1 Panić (8), 2:1 Vesić (10), 3:1 Gosto (13), 4:1 Pavlović (26), 5:1 Radmilović (32), 5:2 Novaković (38), 5:3 Arnautović (39), 6:3 Macić (40). Žuti kartoni: Komarčević (Beli Anđeo).

Potražite više informacija na temu Premijer futsal liga BiH:

Mostar SG Staklorad: Galić, Pavlović, Hrkać, Jelić, Gosto, Memić, Macić, Kahvedžić, Aladžić, Radmilović, Memić, Vesić, Lazarević.

Beli Anđeo: Đokić, Komarčević, Erić, Arnautović, Novaković, Simić, Pantić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi