Mostar SG u prvom meču finala Kupa bolji od Centra

Domaći slavili sa 4:3

Mostar SG u prvom meču finala Kupa bolji od Centra

Endin Čaušević

Futsaleri Mostar SG Staklorada večeras su na domaćem terenu savladali Centar sa 4:3 u prvom meču finala Kupa BiH.

Aktuelni prvak BiH uspio je pred domaćim navijačima da dođe do pobjede protiv velikog rivala i tako ostvari prednost pred revanš u Sarajevu. Domaći su poveli golom Babića, a vodstvo je udvostručio Pavlović.

Ipak, Centar se uspio vratiti u meč golovima Radmilovića i Handžića. Mostar SG ponovo je bolje zaigrao u nastavku, te je golovima De Souze i Pavlovića ponovo otišao na dva gola prednosti.

Međutim, Centar je do kraja meča uspio da postigne još jedan gol, a konačni 4:3 postavio je Handžić drugim golom na meču.

Potražite više informacija na temu Premijer futsal liga BiH:

Mostar SG Staklorad: Galić, De Souza, Aladžić, Bošković, Vesić, Memić, Babić, Džemić, Radin, Pavlović, Hrkač, Kahvedžić, Gosto, Ivanković.

Centar: Seferović, Jelić, Radmilović, Handžić, Selimović, Lukić, Bašić, Tahirović, Bogilović, Lokmer, Arapović, Kapo, Suković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi