Nevesinje upisalo treću pobjedu u nizu

Poražen i Centar

Nevesinje upisalo treću pobjedu u nizu

KMF Nevesinje je večeras u meču 15. kola Premijer futsal lige BiH upisao treću pobjedu u nizu. Tim iz Hercegovine je ovoga puta slavio protiv najtrofejnijeg bh. futsal kluba Centra, a konačan rezultat susreta glasio je 5:2.

Domaći su krenuli jako ofanzivno i već u 2. minuti preko Miličevića su stigli do prednosti, međutim samo dvije minute kasnije gosti su nakon dobre akcije iz slobodnog udarca preko Handžića izjednačili.

Ipak, do odlaska na odmor Nevesinjci su preuzeli kontrolu igre i postigli još tri pogotka. Prvo je prednost od 2:1 domaćima donio Gutić, da bi potom na 3:1 povisio Drašković pet minuta prije odlaska na odmor. Konačnih 4:1 u prvom dijelu postavio je Prodanović minut prije kraja prvog dijela.

Drugi dio bolje je otvorio Centar, a nadu Sarajlijama u 38. minuti je vratio Jelić. U tim trenucima domaći su ušli u problem sa akumuliranim prekršajima, no uspjeli su unatoč tome odigrati mirno finiš utakmice i preko Pudara riješiti pitanje pobjednika u večerašnjem meču.

Premijer futsal liga BiH:

Potražite više informacija na temu Premijer futsal liga BiH:

Nevesinje - Centar 5:2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi