Nezaustavljivi futsaleri BiH uspjeli "pokoriti" i Skoplje

Pobjeda protiv Sjeverne Makedonije

Nezaustavljivi futsaleri BiH uspjeli "pokoriti" i Skoplje

A. Čaušević

Futsaleri BiH i nakon petog kola kvalifikacija imaju maksimalan učinak nakon što je u Skoplju savladana Sjeverna Makedonija s 2:3.

Prvo poluvrijeme završeno je minimalnim vodstvom našeg tima. u 13. minuti susreta loptu je kroz noge Petrovskog poslao Sesar.

Na startu drugog dijela, tačnije u 23. minuti kada je uz pomoć stative Milanovića savladao Rangotov.

Nakon primljenog gola opsada gola Makedonaca. Redale su se prilike za naš tim. Pokušavali su Jelić i Aranutaović, ali lopta kao da nije htjela u gol.

Ipak, naši momci su uspjeli stići do pobjede. U 36. minuti poslije lijepe kombinacije zabio je Hrkač za 1:2.

Oglasi

U posljednjoj minuti prava drama. Prvo je Sjeverna Makedonija uspjela izjednačiti da bi 12 sekudni prije kraja Jelić postigao kontroverzan gol za pobjedu i konačnih 2:3.

Futsaleri BiH uspješne kvalifikcije će okončati domaćom utakmicom protiv Srbije u Zenici. Taj susret se igra u srijedu, 14. aprila.

Kvalifikacije za Euro:

Sjeverna Makedonija - Bosna i Hercegovina 2:3 (Rangotov 23', Ramadan 39/, Sesar 13', Hrkač 36', Jelić 40')

Top Komentari

ljoze_ono_na
Ma bravo novinari, dan pred utakmicu nijedan clanak o ovome da ljudi znaju kad se igra. Ne mogu futsaleri da dodju na red od pisanja o parolo na Marakani, Sejinim tetovazama, Frimpongovim pornicima, Biancinoj guzici.
55 0
amex
Ko je pratio utakmicu na areni mogo je vidjet ljubomoru komentatora kad kaže da nije zadnji gol bosne trebo bit priznat... a niti se vidi da jest niti nije gol.. pusi ga spikeru! Nepobjedivi smo!!!
13 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi