Nove odgode NS FBiH

Održana telefonska sjednica

Nove odgode NS FBiH

S. Mlaćo
Teme:

Komisija za takmičenje NS Federacije BiH je na telefonskoj sjednici održanoj dana 12.03.2020. godine razmatrala preporuke nadležnih zdravstvenih institucija kao i vladinih institucija u BiH a vezano za zabranu održavanja javnih skupova, a u cilju prevencije širenja virusa COVID-19.

Uvažavajući sve odluke Nogometnog/fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine kao i opravdanost preporuka i naredbi koje su donesene isključivo u cilju zaštite zdravlja građana što predstavlja opšti interes, Komisija za takmičenje NS FBiH je donijela odluku o odgađanju svih takmičenja u Nogometnom savezu Federacije BiH do daljnjeg i to:

- takmičenje Prve futsal lige Federacije BiH;

- takmičenje Prve ženske lige Federacije BiH;

Potražite više informacija na temu Premijer futsal liga BiH:

- takmičenje Omladinske lige BiH grupa „Centar“ i „Jug“

Top Komentari

Sanska_Prangija
'telefonska sjednica' gosp.sekr.je nazvala frajera, kojem se je takodjer gosp.sekr. javila, obje su prosljedile telefon doticnom frajeru i dobili smo sjednicu
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi