Novi Pazar se u Beogradu borio za titulu prvaka Srbije, na kraju su izvrijeđani i fizički napadnuti

Skandal u srbijanskom futsalu

Novi Pazar se u Beogradu borio za titulu prvaka Srbije, na kraju su izvrijeđani i fizički napadnuti

A. Čaušević

U majstorici za prvaka Srbije FON je u Beogradu pobijedio Novi Pazar s 5:3, ali susret nije mogao proteći bez skandala. 

Nakon što je utakmica završila jedan od navijača je uletio u teren te udario doktora Novo Pazara, Denisa Bošnjaka.

Neodgovorni navijač je direktnim udarcem u lice udario doktora Bošnjaka koji je na kraju završio u bolnici na pregledu.

Osim navijača i neki od domaćih igrača uključile se u tuču pa je na parketu nastala prava gužva koja je trajala oko minut.

Klub malog fudbala NOVI PAZAR napadnut je večeras u Beogradu od strane navijača i fudbalera FON-a iako je utakmica...

Posted by Stari Dedo on Saturday, June 5, 2021

Tribine su bile ispunjene do posljednjeg mjesta, a domaći su navijači Sandžaklije uglavnom vrijeđale po nacionalnom i vjerskoj osnovi.

Interesantno kada je Novi Pazar bio domaćin publici nije bio dozvoljen ulaz, dok je u ovom slučaju u Beogradu dvorana Šibice bila dupke puna.

Top Komentari

Darkwood
Gamad vjekovima. Kradljivci, lopovi, lažovi, narod bez obraza koji živi par vjekova unazad poštivanje izuzecima. Sve dok oni uče svoju djecu nasilju i mržnji nema na balkanu mira. Kako samo ne vide koliko samo oni region koče sa njihovom mitomanijom, nema zemlje u okruženju sa kojim nisu u svađi i ratovanju.
19 1
Vagabundo88
ZASTO lazete ljudi? Zasto sirite mrznju, sportski portal koji se sluzi lazima? Strasno. Na snimku se JASNO vidi da u teren ulazi prvo clan delegacije iz NP i udara igraca FON-a, nakon toga nastaje guzva i u teren ulazi jedan navijac i nokautira pomenutog clana delegacije iz NP koji je izazvao incidente. Zasto bre lazete narod, cemu to? Sluzite se sirenjem mrznje na sportom sajtu, sram da vas bude. Napisite kako jeste a ne kako vi umisljate.
2 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi