21

Komentari (21)

Peđa
Neka ste vi došli u Srbiju na vakcinaciju, dobro došli, možete da vređati, ali cijelo Sarajevo i Goražde je bio za vikend u Srbiji.
Brcak
Svejedno bi isteko rok . Bacili bih.
Peđa
Ipak smo ih dali vama, ali bolje da smo ih bacili
celikze
Ge no ci da si bili i ostali mene to uopste neiznenadjuje...ako je vama iznenadzenje onda zivite u apsolutnoj zabludi....
Mowzilla
Chetnicka posla...
K79
Čuj skandal hahahaha Pa to je valjda tamo svakodnevnica jbt
fukaraslana
Tuzla je multietnicki grad ali ovo sto vidim kako se ponasaju u Beogradu prema Bosnjacima pa onda Tuzli treby dodijeliti Nobelovu nagradu . Stidi se Beograde sta radite fujjjjj
jassony
Zamasceni guslari nadraufali se cvaraka i bijelg luka pa ih pritisak i masnoca ponijeli, 'ta ce drugo patoloski lazovi i genocidasi
Darkwood
Gamad vjekovima. Kradljivci, lopovi, lažovi, narod bez obraza koji živi par vjekova unazad poštivanje izuzecima. Sve dok oni uče svoju djecu nasilju i mržnji nema na balkanu mira. Kako samo ne vide koliko samo oni region koče sa njihovom mitomanijom, nema zemlje u okruženju sa kojim nisu u svađi i ratovanju.
Vagabundo88
ZASTO lazete ljudi? Zasto sirite mrznju, sportski portal koji se sluzi lazima? Strasno. Na snimku se JASNO vidi da u teren ulazi prvo clan delegacije iz NP i udara igraca FON-a, nakon toga nastaje guzva i u teren ulazi jedan navijac i nokautira pomenutog clana delegacije iz NP koji je izazvao incidente. Zasto bre lazete narod, cemu to? Sluzite se sirenjem mrznje na sportom sajtu, sram da vas bude. Napisite kako jeste a ne kako vi umisljate.
Darkwood
Zato jer uvjek varate i na lopovski kradljivski način dolazite do pobjeda. Sto naprimjer u SANDŽAKU nije bilo publike a u srbiji jeste.
Domaci
Ocigledno gledas samo iz svog ugla.Cinjenice su drugacije.Kap prvo-na 4 utakmici FSS nije dozvolio prisustvo publike,dok na ovoj dvorana je bila puna.Drugo-Tijekom cijele utakmuce cule se najgriznije uvrede na racun Bosnjak,od noz zica..pa na danje.Pomenuti igrac je dr opsovao tursku majku isti igrac je prjetio klupi N.Pazara pokazujuci rukom ispod grla.Sigurno da postupka dr nije opravdan,ali je cudno da policija nije reogovala kada se u sve umijesala i publika.Natzalos jos jednom se pokazalo da N.Pazar ima velikih problema zbog tiga sto je grad sa vecinskim bosnjackim zivljem,A da Srbija i njeni građani(Srbi)zive u 90 i mrznji i zlu koje su napravili na orostoru ex Yu.
Husrefbeg22
Isto ko u BiH. Borac igra pred publikom a Sarajevo i drugi timovi iz veceg dijela BiH ne mogu. Ne treba Novi Pazar uopce da igra u prvenstvu Srbije. Bilo bi pametnije da se prikljuce BiH i takmice u prvenstvu BiH.
Vagabundo88
Slazem se ne treba, eto vam ga neka igraju u *****aciji, nama Borac, Krupa, Radnik, Igokea, Drina..
dinass
Nema sta bit simpaticno,neka idu odmah,jedva cekamo
Zgembic
Picke i kukavice odvjeka bili.
mujaga13
Mamu im Cetnicku da Bogda im se djeca naopacke radzala i za kosti im se neznalo.
user1571956549
Mamu im jE Bem u vrh pifke... Smce srpsko
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.