Odgođen duel Sloge i Željezničara

Zbog bolesti igrača sarajevske ekipe

Odgođen duel Sloge i Željezničara

A. Beganović

Utakmica završnice futsal Kupa Federacije Bosne i Hercegovine između Sloge iz Gornjeg Vakufa - Uskoplja i sarajevskog Željezničara je odgođena.

Naime, na adresu Sloge samo nekoliko sati prije početka meča stigao je dopis iz Nogometnog saveza Federacije BiH u kojem se navodi da je Željezničar podnio molbu za promjenu termina meča zbog bolesti nekoliko igrača.

Navedeno je i da za promjenu termina domaći moraju dati saglasnost što su i učinili iz Sloge, no u isto vrijeme su razočarani na MNK Željezničar, ali i Nogometni savez Federacije BiH.

"Obavještavamo Vas dragi navijači, da smo danas 14.11.2018.godine dobili dopis od Nogometnog saveza FBiH,vezano za kup utakmicu između MNK Sloga i MNK Željezničar. Ista se odgađa zbog toga što gosti nisu u mogučnosti doći. Velika neozbiljnost gostiju i kaljanje imena kakvo je Željezničar. Zaista smo ogorčeni na ovakvo ponašanje kako Saveza, tako i gostiju iz Sarajeva, da nam se dopis pošalje na dan utakmice.

Ovim putem se izvinjavamo našim navijačima, iako smo dali sve od sebe da promjenimo ovu situaciju na kraju nismo uspjeli.

Potražite više informacija na temu Premijer futsal liga BiH:

Utakmica se odgađa za utorak 20.11.2018. godine, iako smo mogli da se ista registruje 3:0 ipak smo odlučili da odigramo istu, satnica će naknadno biti objavljena.

Svi koji su podjelili objavu vezano za karte, najsretniji će moći preuzeti karte u utorak na dan utakmice", naveli su iz Sloge.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi