"U Trebinju smo pokradeni i pretučeni, uzvratit ćemo 'gostoprimstvo'"

MNK Željezničar spreman za duel sa

"U Trebinju smo pokradeni i pretučeni, uzvratit ćemo 'gostoprimstvo'"

S. Mlaćo

U subotu se u Hadžićima igra se derbi susret 22. kola Premijer futsal lige između MNK Željezničar i KMF Leotar. Željezničar i Leotar vode bitku za opstanak, oba tima će sigurno jurišati na pobjedu, pa se očekuje kvalitetan i neizvjestan meč u kojem sigurno neće nedostajati uzbuđenja.

Željezničar se nalzi na devetom mjestu sa 28 osvojenih bodova, dok je Leotar osmi sa 29, a iz MNK Željezničar najavljuju da će učiniti sve da upišu tri boda.

"Očekujem tešku utakmicu. Odlučili smo se da igramo u Hadžićima, te na taj način nagradimo i naše navijače iz Hadžića koji su dolazili cijelo prvenstvo da nas bodre, a na Grbavici se igra meč Sparsa i Zrinjskog", kazao je prvi čovjek MNK Željezničar Ahmed Muftić.

Muftić ističe da dobro poznaje kvalitete Trebinjaca, a dotakao se i prvog meča ova dva kluba u Trebinju.

Potražite više informacija na temu Premijer futsal liga BiH:

"Poznajemo Leotar i moram istići da ćemo samo uzvratiti gostoprimstvo kakvo smo imali u Trebinju. Dole smo pokradeni i pretučeni, a mi samo uzvratimo svima kako nas dočekuje. Sa svima klubovima osim Leotara nismo imali problema, jedino dole sa njihovom 'kvazi' upravom. Pozivam navijače da dođu i podrže nas, ovo je utakmice godina i veliki je uspjeh ako ostvarimo opstanak jer postojimo tek dvije godine.Onda ćemo ako Bog da kada sve prođe praviti planove za novu sezonu", dodao je Muftić za SportSport.ba.

Meč u Hadžićima igra se u subotu sa početkom u 18 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi