Razočarenje u MNK Bubamara zbog ponašanja bivšeg igrača

Domaći tim odnio pobjedu

Razočarenje u MNK Bubamara zbog ponašanja bivšeg igrača

Samir Mlaćo

U krajiškom derbiju Prve lige u futsalu, MNK Konjodor je savladao MNK Bubamara sa 6:3.

Gosti su nakon meča čestitali rivalu, no istakli razočarenje ponašanjem kamermana sa navedene utakmice koji je prema njihovim riječima psovao i prozivao bivše saigrače.

"Iskrene čestitke Futsal klub Konjodor na zasluženoj pobjedi u 3. krajiškom derbiju, te im želimo puno sreće u nastavku prvenstva.

Jedva velika mrlja je ponašanje našeg bivšeg igrač, koji je na utakmici bio u ulozi kamermana, prozivke, psovanje, vrijeđanje na račun naše ekipe, ne samo naše ekipe nego općenito ne podržavamo, niti ćemo ikad podržavati. Najgore je pljucati u tanjir iz kojeg si nedavno jeo.

Potražite više informacija na temu Premijer futsal liga BiH:

Još jednom čestitamo i sretno Futsal klubu Konjodor, a ovakvima kao sinoć mjesto nije u dvorani, nego na njivi", stoji u saopćenju MNK Bubamara.

Kada je tabela u pitanju, Konjodor je prvoplasirani, dok je Bubamara na trećem mjestu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi