Večeras susreti drugog kola

Remi bh. prvaka u prvom meču u Jablanici

7

Komentari (7)

Damiroff
Napisali su clanak cim su procitali da su nasi igrali sinoc i cim su vidjeli da Wanda nije objavila novu sliku dojki na instagramu.
ElvirBolic
Momci su odlicno odigrali, protivnicki golman je skidao sve i svasta, nema im se sta zamjeriti. Dvorana puna, atmosfera prava sportska. Ma uzitak bilo za gledati!
user1597698961
Celavi skidao odlicnih prilika haha,,dobro su odigrali momci,nisu oni finci za odbaciti zbog presinga,igrwju presing jak,nenormalno kondicijski su spremni
lintus
Kakva sramota portala i drzave,imamo predstavnika u ligi prvaka i domacin je turnira ni clanak o tome,
Nije.bitno
Ovo urednik udara minuse?
enko
Zato je tu Vanda svaki dan.
Nije.bitno
Znaci pisete o skolama u Egiptu, Koemanu, Oleu skoro u momenat kada se desi. A za nase momke u LP pa makar u futsalu pisete kada se probudite.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.