Revanš Salinesa i Centra neće biti odigran, razlog je bizaran
Očekivao se spektakl, a na kraju utakmica nije ni odigrana

Tuzlaci u polufinalu prvenstva BiH za futsalere

Revanš Salinesa i Centra neće biti odigran, razlog je bizaran

E. Dindić

Trebao je da bude spektal i dobra utakmica, međutim na kraju nije ni odigrana, a razlog je veoma bizaran.

Druga utakmica 1/4 finala play-offa za prvaka Bosne i Hercegovine u futsalu između Salinesa i Centra iz Sarajeva nije ni odigrana.

Na početak susreta čekalo se i više od dvadeset minuta, jer gosti nisu imali valjane ljekarske potvrde da mogu nastupiti na ovoj utakmici.

Nakon pregovora između ekipe iz Sarajeva i delegata ovog susreta ustanovljeno  je da samo jedan fudbaler ovog tima ima ispravnu ljekarsku potvrdu. 

Susret na kraju nije ni odigran,  jer delegat susreta Slavko Marijanović nije dozvolio da počne susret zbog isteka ljekarskih potvrda kod ekipe Centra.

Potražite više informacija na temu Premijer futsal liga BiH:

Po svemu sudeći, kako stvari sada  stoje Salines je prvi polufinalista prvenstva Bosne i Hercegovine u futsalu a tamo će dočekati aktuelnog prvaka Mostar SG.  

Zvaničnu odluku o ovome susretu donjeće NFSBIH u narednim danima.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi