Salines i Brotnjo podjelili bodove u Mejdanu
Remi u Mejdanu između Salinesa i Brotnja

17. kolo Premijer lige BiH za futsalere

Salines i Brotnjo podjelili bodove u Mejdanu

E. Dindić, foto: E. Dindić

U okviru 17. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine za futsalere svoj susret su odigrali Salines i Brotnjo. Na kraju susret je završen neriješenim rezultatom 3:3(2:2).

Poveli su gosti golom Zvonimira Ćavara, u 13. minuti, da bi samo dvije minute kasnije Deni Imširović izjednačio rezultat. 

Do poluvremena vidjeli smo još dva gola, po jedan na obije strane za goste je pogodio Nikola Granić, da bi Deni Imširović poravnao rezultat. Ujedno to je bio i rezultat prvog poluvremena.

U nastavku susreta Deni Imširović dovodi domaće u vodstvo da bi pred sami kraj susreta Darko Ivanković donio veliki bod gostima iz Čitluka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi