Ružne scene na futsal terenima BiH: Trener gostiju davio sudiju, susret prekinut

Domaći će slaviti pobjedu službenim rezultatom

Ružne scene na futsal terenima BiH: Trener gostiju davio sudiju, susret prekinut

S. Mlaćo

Burno je na terena Prve futsal lige BiH ovog vikenda. 

MNK Banovići su ugostili Bosnu Kompred, a domaći su nakon prvih 45 minuta imali vodstvo 2:0 i činilo se da će lagano do pobjede. Ipak, susret je prekinut u 29. minuti.

Naime, u 29. minuti glavni trenr Bosne Kompred nakon prigovora prvom sudiji udaljen je sa klupe, a onda je nastao incident.

U delegatskom izvještaju se navodi da je Ovčina prišao sudiji i istog uhvatio otvorenom šakom u predjelu vrata. Glavni sudija Mensur Berbić tada je prekinuo susret i on će gotovo sigurno biti registrovan službenim rezultatom za domaći tim.

Potražite više informacija na temu Premijer futsal liga BiH:

Ovčinu zbog ovog poteza sigurno očekuje žestoka kazna, a sve će biti poznato u narednim danima.

Banovići su na šestom mjestu sa šest osvojenih bodova, dok Bosna Kompred ima 33 i suvereno drži lidersku poziciju. Drugoplasiranom Lukavcu bježi čak 11 bodova.

Top Komentari

ZigiZagi
Seljačič iz tuzle
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi