MNK Bosna Kompred upisao nove bodove protiv MNK Lukavac
Odličan futsal viđen je večeras u kantonalnom derbiju

11. kolo Prve lige FBiH

MNK Bosna Kompred upisao nove bodove protiv MNK Lukavac

E. Dindić, foto: E. Dindić

U okviru 11. kola Prve lige FBiH za futsalere svoj susret večeras su odigrali Bosna Kompred i MNK Lukavac. Na kraju pobjedu su upisali domaći futsaleri rezultatom 4:3(3:1). 

Gosti iz Lukavca bili su mnogo bolji protivnik u prvim minutama susreta, te stvorili su nekoliko prilika koje nisu uspjeli iskoristiti.

U 14. minuti brza akcija domaćeg sastava koju završava Jasmin Spahić za početno vodstvo domaćina. U istoj minuti, Damir Budnić povećava na 2:0, da bi četiri minute kasnije postigao i svoj drugi gol za 3:0.

Do poluvremena vidjeli smo još jedan gol onaj u mreži domaćina a strijelac je bio Damir Hodžić.

Potražite više informacija na temu Premijer futsal liga BiH:

U nastavku susreta nakon jedne greške odbrane Lukavca Ahmad Brković pogađa za 4:1 u korist Bosne Kompred. Do kraja susreta golovima Sejdalije Bektića Lukavac je uspio da smanji na 4:3, ali to je  bilo sve od njih u ovom susretu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi