Drama u Čeliću: Kiša golova i nova pobjeda Salinesa

Sjajna utakmica

Drama u Čeliću: Kiša golova i nova pobjeda Salinesa

E. Dindić

U okviru 17. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine za futsalere u Čeliću svoj susret odigrali su Salines i Brotnjo iz Čitluka. Zanimljiva utakmica, puno golova te na kraju pobjeda Salinesa rezultatom 6:5(3:2).

Poveli su Jarčevi već u 2.minuti a strijelac je bio Deni Imširović, da bi samo minut kasnije Osman Beganović povećao vodstvo na 2:0. Bude se tada i gosti iz Čitluka pa dvije minute kasnije preko Tomislava Vučića smanjuju na 2:1. Sjajni Darko Ivanković u 12. minuti poravnava rezultat na 2:2.

Međutim, kada su svi mislili da se na veliki odmor odlazi pri neriješenom rezultatu u 19 minuti Miloš Radujković pogađa za 3:2 što je ujedno bio i rezultat prvog poluvremena.

I u nastavku kiša golova u Čeliću, prvo je maestralni Darko Ivanković doveo goste iz Čitluka do novog poravnanja u 23. minuti, da bi pet minuta kasnije Benjamin Avdić pogodio za novo vodstvo Salinesa od 4:3. Odlični gosti iz Čitluka nisu se predavali ni ovaj put u 34. minuti Silvio Dujmović pogađa za 4:4, a samo dvije minute kasnije Darko Ivanković donosi prednost Brotnju od 5:4.

Potražite više informacija na temu Premijer futsal liga BiH:

Kada su svi očekivali da će bodovi put Hercegovine, sjajni Deni Imširović pogađa za 5:5 u 37. minuti, da bi tri minute kasnije postigao novi pogodak za 6:5 i veliko slavlje domaćeg sastava.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi