Salines se pojačao, Muminović sportski direktor

Salines se pojačao, Muminović sportski direktor

A. Beganović

Nekada prvi čovjek najuspješnijeg bh. futsal kluba Centra, Dženan Muminović, novi je sportski direktor Salinesa.

Nakon što se početkom sezone povukao iz bh. futsala, Muminović nije dugo čekao na novi posao.

Dobri rezultati Centra s kojim je godinama dominirao očito nisu ostali nezapaženi pa je Muminović dobio poziv od ambiciozne Uprave Salines Tuzla Cityja.

"Vidite, mislio sam da ću odmoriti barem godinu, no poziv od Uprave Salinesa i mog prijatelja Predraga Rajića nisam mogao odbiti. Idemo se zajedno prihvatiti posla. Ambicije se znaju, to je dupla kruna. Što se tiče pojačanja, sigurno će ih biti, no još je rano o tome govoriti. Trener je taj koji će odlučiti ko odlazi i ko nam je potreban za ostvarivanje zacrtanih ciljeva", za SportSport.ba je istakao Muminović.

Potražite više informacija na temu Premijer futsal liga BiH:

Podsjetimo, nakon devet odigranih kola Salinas se nalazi na 3. mjestu tabele sa 20 osvojenih bodova, dva manje od vodećeg Mostar SG.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi