Salines u derbiju bolji od Centra

Velika pobjeda Tuzlaka

Salines u derbiju bolji od Centra

E. Dindić

U 10. kolu Premijer futsal lige Bosne i Hercegovine svoj susret odigrali su Salines i Centar. Bila je ovo derbi utakmica ovog kola, a nakon velike drame, slavili su domaći futsaleri sa 4:3 (1:0).

Prvo poluvrijeme gledali smo dosta bolju igru ali i samo jedan gol u mreži gostiju. Strijelac za Salines je bio Davor Arnautović što je ujedno bio i rezultat prvog poluvremena. Nastavak susreta donio je pravu golijadu prvo je Nikola Matijević pogodio za 2:0 i veliko vodstvo Salinesa, da bi gosti iz Sarajeva preko Hršumovića i Mujezinovića poravnali rezultat na 2:2.

Ponovo se bude domaći futsaleri pa preko Nermina Kahvedžića dolaze u vodstvo od 3:2, ali ne posustaju gosti koji preko Đuđerije poravnavaju rezulat na 3:3.

U posljednjih pet minuta domaći su atakovali na gol gostiju iz Sarajeva iz svih pozicija, što im se isplatilo u 39. minuti kada Nermin Kahvedžić pogađa za 4:3, što će se na kraju ispostaviti i konačan rezultat ovog susreta.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi