Salines u derbiju razbio Zrinjski, trijumf Centra nad Seljakom, uvjerljiva i Kaskada

Premijer liga u futsalu

Salines u derbiju razbio Zrinjski, trijumf Centra nad Seljakom, uvjerljiva i Kaskada

E. Škorić, foto: E. Dindić

Odigrane su tri utakmice 13. kola Premijer lige BiH u futsalu.

Futsaleri Zrinjskog su gostovali u Tuzli i na kraju su doživjeli težak poraz od Salinesa (8:1).

Vodeći tim lige je imao 5:0 nakon samo 10 minuta igre, a golove su postigli Kakhaber Maisala, Slobodan Manojlović, Davor Arnautović, Deni Imširović i Mirko Marinković, da bi Dejan Trifković do poluvremena povisio na 6:0.

Mirk omarinković je postigao u nastvku još jedan gol, kod domaćih se u strijelce upisao Benjamin Avdić, dok je jedini gol za Mostarce postigao Ivan Sušac.

Potražite više informacija na temu Premijer futsal liga BiH:

Centar je sa 2:0 savladao Seljak uz golove Filipa Čačije i Stefana Jokića. Prvi je postigao autogol.

U Gračanici je Kaskada razbila Brotnjo sa 7:3. Po dva gola dali su Sead Buljubašić i Ibrahim Husejnović, te Zaim Nurkić, a jedan Samir Isanović. Na suprotnoj strani u strijelce su se upisali Anđel Čolak, Marin Suton i Marin Sesar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi