Splićani u subotu stižu u Mostar

Kvalitetna provjera očekuje bh. premijerligaša

Splićani u subotu stižu u Mostar

S. Mlaćo

Pravi futsal spektakl moći će u subotu vidjeti publika u Mostaru. Naime, na megdan Zrinjskom stiže višestruki prvak Hrvatske FC Split.

"Riječ je o utakmici dva prijateljska kluba, a mostarskoj publici sigurno će biti primamljiva činjenica kako višestruki hrvatski prvak dolazi u najjačem sastavu. U poluvremenu utakmice polaznici naše futsal akademije odigrat će međusobni revijalni susret a nakon same utakmice upriličen će biti i prigodan vatromet. Subotu onda rezervirajte za vrhunski futsal i pridružite nam se u školskoj dvorani na Bijelom brijegu", saopštili su iz HFC Zrinjski.

Susret počinje u 18:30 sati, a sigurno da će ovo biti kvalitetna provjera za Zrinjski koji nakon devet odigranih kola u Premijer ligi zauzima drugo mjesto sa bodom zaostatka za jesenjim prvakom Mostar SG Staklorad.

Mostarci žele naslov prvaka

Iza futsalera mostarskog HFC Zrinjskog uspješna je polusezona u kojoj je klub zasada na drugoj poziciji na ljestvici futsal Premijer Lige Bosne i Hercegovine sa samo bodom zaostatka za gradskim rivalom ekipom Mostar SG Staklorada.

Potražite više informacija na temu Premijer futsal liga BiH:

Na klupu ekipe ponovno je zasjeo Nikola Tomičić, dovedeno je nekoliko pojačanja i sve se to rezultatski osjetilo i HFC Zrinjski je u dobroj poziciji da se u drugom dijelu prvenstva bori za titulu s gradskim rivalom te MNK Centrom koji ipak malo zaostaje za mostarskim klubovima. Za SportSport.ba sportski direktor HFC Zrinjskog Dražan Golemac pričao je o netom završenoj polusezoni, kako je zadovoljan s istom te planovima kluba tijekom pauze i ambicijama tima u nastavku sezone.

"U polusezoni u kojoj smo otvorili Akademiju HFC Zrinjski, digli marketinški klub na veću razinu, vratili gledatelje u dvoranu zasada svi moramo biti zadovoljni. U konačnici nalazimo se na 2. mjestu na ljestvici i za prvim mjestom zaostajemo samo jedan bod. Za mene osobno, polusezona je prošla na zadovoljavajućem nivou“. – rekao je Golemac i nastavio: - „Svi segmenti kluba mogu biti na većoj razini počev od uprave, do trenera i svih igrača. Od svakog pojedinca koji čini HFC Zrinjski očekuje se dodatna energija za još boljim rezultatom. Za vrijeme zimske pauze pred upravom HFC Zrinjski iznimno je zahtjevan posao. Potrebno je osigurati financijsku stabilnost kluba. Također, nastojat ćemo dovesti potrebna pojačanja koja zaslužuju nositi dres s lentom. Konkurencija ove sezone je velika. Liga je dosta izjednačena. Ove sezone play off daje čar ligi i pruža dodatnu mogućnost klubovima da dohvate prvo mjesto. Za HFC Zrinjski kao i na početku sezone ambicija je ista, a to je prvo mjesto, što mi u klubu svi vjerujemo“, rekao je Dražan Golemac sportski direktor HFC Zrinsjkog ponovno istakavši šampionske ambicije ovog mostarskog kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi