Važna pobjeda Željezničara protiv Brčkog

Premijer futsal liga BiH

Važna pobjeda Željezničara protiv Brčkog

Samir Mlaćo, foto: A. Berbić

Vrijednu pobjedu slavili su futsaleri Željezničara danas u Sportskoj dvorani Novo Sarajevo protiv KMF Brčko Zdravlje rezultatom 4:3.

Gosti su poveli pogotkom Savića u trećoj minuti, da bi domaći samo četiri minute kasnije izjednačili preko Hodžića. Bio je to i konačan rezultat prvog poluvremena.

Brčko je povelo drugi put u 35. minuti preko Buljubašića, ali domaći tri minute kasnije izjednačuju preko Hodžića.

Minut kasnije prvo vodstvo Željezničaru donosi Džafo, a zatim na 4:2 povisuje Marković. Konačnih 4:3 postavio je Tanasković u posljednjim sekundama meča.

U kvalitetan meč uklopila se u sudijska trojka na čelu sa Adisom Durakovićem iz Bugojna koja je obavila odličan posao. Pomoćnici su bili Emil Husković iz Mostara i Amar Macić iz Mostara, dok je ulogu delegata obavljao Risto Ivanović (Sarajevo).

U jučerašnjim mečevima Brotnjo je u Banovićima savladao 6:3 MNK Banovići, dok je Zrinjski sa 8:4 u Vojkovićima bio bolji od Tanga.

Potražite više informacija na temu Premijer futsal liga BiH:

Premijer futsal liga BiH:

MNK Željezničar - KMF Brčko- Zdravlje 4:3 (1:1)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi