Veliki derbi futsal Premijer lige: HFC Zrinjski dočekuje Mostar SG Staklorad

Bitka za primat u gradu na Neretvi

Veliki derbi futsal Premijer lige: HFC Zrinjski dočekuje Mostar SG Staklorad

Grad Mostar sutra će dočekati još jedan veliki gradski derbi. U dvorani na Bijelom Brijegu drugpolasirana momčad futsal Premijer lige BiH dočekat će lidera prvenstva momčad Mostar SG Staklorada.

Ove godine futsal prventvo igra se po novom sustavu, najbolje momčadi će poslije dva kruga igrati u doigravanju. 

Mostar SG i Zrinjski su već osigurali prve dvije pozicije i jedina dilema je tko će u doigravanje ući s prvog mjesta. Zrinjski bi pobjedom vratio nadu da u play off može ući s prvog mjesta i stoga ova utakmica ima veliki ulog za oba tima. 

Ekipe će u ovu utakmicu ući u nešto različitom ozračju jer je proteklog tjedna HFC Zrinjski osigurao finale Kupa BiH dok se aktualni prvak neočekivano poskliznuo kod Kaskade. 

Ipak, ni jednima ni drugima u nedjelju neće trebati posebna motivacija jer se zna što ova utakmica znači i jednim i drugim.

Potražite više informacija na temu Premijer futsal liga BiH:

"U goste nam dolati jedna jako kvalitetna ekipa no ja vjerujem u svoj tim. Nadam se da ćemo nastaviti s dobrom igrom i rezultatima te na taj način pokazati tko je glavni u gradu na Neretvi. Ovim putem pozivam sve naše navijače na utakmicu i da zajedno proslavimo pobjedu jer su oni uistinu naš šesti igrač" - rekao je igrač Zrinjskog Adriano Dujmović u najavi ove utakmice. 

Utakmica dvaju najboljih momčadi naše lige igra se sutra u 20h u dvorani na Bijelom Brijegu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi