Amir Karamović: Dat ćemo sve od sebe da izborimo Premijer ligu
Tuzlaci žele uhvatit mjesto koje vodi u play-off za Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

Tuzlaci se trenutno nalaze na drugoj poziciji

Amir Karamović: Dat ćemo sve od sebe da izborimo Premijer ligu

E. Oštraković

Odbojkaši Slobode narednog ponedeljka starataju sa pripremama za novu sezonu.

Svi igrači iz prve polusezone ostali su na okupu te će pokušati da na kraju sezone izbore promociju u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

"Kao što sam i ranije rekao zadovoljni smo prvim dijelom sezone jer se trenutno nalazimo na drugoj poziciji, koja vodi u doigravanje za Premijer ligu. Naša ekipa 7 dana poslije djevojaka kreće sa pripremama i trenizima za narednu polusezonu. Noviteta u ekipi nema, svi smo tu na okupu i nadam se da ćemo do kraja zabilježiti sve pobjede i dokazati da smo ekipa koja zaslužuje u najmanju ruku finale play-off-a", izjavio je korektor Slobode, Amir Karamović.

Nakon odigrane prve polusezone OK Sloboda nalazi se na drugom mjestu, koje vodi u doigravanje za Premijer ligu BiH.

Promo

Top Komentari

Hasanspahic
Kao i priske sto ste? Hahaha
2 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi