Karamović: U drugom dijelu sezone pokazaćemo svoju snagu
Karamović će u drugom dijelu sezone biti jedna od glavnih uzdanica na putu ka Premijer ligi

Odbojkaš Slobode za SportSport.ba

Karamović: U drugom dijelu sezone pokazaćemo svoju snagu

E. Dindić

Odbojkaši Slobode nakon prvog dijela polusezone nalaze se na drugom mjestu. U posljednjem kolu poraženi su u Mejdanu od Gradine Herceg direktnog konkurenta za prvo mjesto. Drugi dio sezone biće jako neizvjestan, te sigurno pokazaće najbolje od ovog sporta što nudi prvoligaški karavan, te svakako nastavak utrke između Gradine i Slobode za titulu najboljeg u Superligi.

Amir Karamović, odbojkaš Slobode za SportSport.ba,  podijelio je svoja razmišljanja o dosadašnjem dijelu sezone, svojim igrama te očekivanja od drugog dijela sezone...

"Jako sam zadovoljan prvim dijelom sezone. Trenutno se nalazimo na drugoj poziciji, koja vodi u play off doigravanje za Premijer ligu. Uvijek to može bolje, ali s obzirom da smo skoro čitavu ekipu promijenili u odnosu na prošlu sezonu, mislim da će drugi dio sezone pokazati našu snagu. Svojim igrama sam zadovoljan, ali sam pobornik da uvijek može i mora bolje. Slijedi pauza od dva mjeseca i pred nama je mnogo vremena da ispravimo greške i pokušaćemo u drugom dijelu sezone ostvariti sve pobjede.", rekao je Karamović te dodao:

"Moram da se još jednom osvrnem na utakmicu posljednjeg kola gdje smo u Mejdanu poraženi od Gradine Srebrenik. Pružili smo svoje najgore izdanje, te smo protivnika svojim greškama doveli do pobjede. Drugi dio sezone moramo da se dignemo na jedan veći nivou, te odmah protiv Galeba u Brčkom i Lukavca u Mejdanu zabilježimo pobjede. Time ćemo pokazati svim konkurentima da mislimo ozbiljno i da Premijer lige BiH nije daleko.", završio je Karamović.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi