Amra Mandžukić: Odigrati što bolje i što korektnije
U odsustvu Tamare Ćešić kapetanska traka SOK Mostar pripala je mladoj Amri Mandžukić

Mlada odbojkašica mostarskog tima

Amra Mandžukić: Odigrati što bolje i što korektnije

Dva uzastopna poraza odbojkašica SOK Mostar ovaj su tim s 4. mjesta premijerligaške tabele zbacila jednu stepenicu niže. 

Utakmica 17.kola već je u narednu subotu pred "Sokicama" koje će u dvorani na Bijelom Brijegu dočekati neugodnu ekipu Goražda. Novi kapetan ekipe u odsustvu Tamare Ćešić mlada Amra Mandžukić pred susret s Goraždem kaže slijedeće:

"Obzirom da smo zadnje dvije utakmice izgubile, stanje na tabeli se nije puno promijenilo, s  4 mjesta spustile smo se na 5, ali mi smo zadovoljne, jer nam je najbitniji cilj ostanak u Premijer ligi. Ekipa Goražda je ozbiljan protivnik, zauzimaju 2 mjesto na tabeli. Djevojke su iskusne i vec dugo godina igraju Premijer ligu. Na njihovom terenu smo izgubile 3:1, bilo je problema s publikom te sa suđenjem, ali smo uprkos tome pružile sjajan otpor i nadamo se da ćemo i u subotu odigrati dobru utakmicu. Mi ćemo se potruditi da odigramo fair play na svom terenu, da nas ekipa Goražda ne pamti po lošem, kao što smo nažalost mi njih na njihovom terenu.Trebamo ozbiljno ući u ovu utakmicu i pokazati ono što znamo. Ovim putem naravno pozivamo sve ljubitelje odbojke da dođu i podrže nas, jer nam njihova podrška najviše znači". - kazala je Mandžukić pred utakicu s Goraždem. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti