Francuska nakon velike borbe  savladala Bosnu i Hercegovinu

Sjajno izdanje naših odbojkašica

Francuska nakon velike borbe savladala Bosnu i Hercegovinu

E. Dindić

U okviru 4. kola Zlatne lige za odbojkašice u Mejdanu su se sastale reprezentacije Bosne i Hercegovine i Francuske. Na kraju selekcija Francuske slavi pobjedu rezultatom 3:1 u setovima. 

Prvi set sjajna igra naših odbojkašica i 25:18, za vodstvo od 1:0 u setovima. Drugi set budi se sjajna reprezentacija Francuske i sa 25:18, poravnava rezultat na 1:1 u setovima.

Treći set ponovo bolja igra gošći i sa 25:19 rješavaju ovaj set za vodstvo od 2:1 u setovima. Četvrti set borba za svaki poen, naša selekcija odlično parira favoriziranim gošćama, međutim nedostaje i malo iskustva u ovakvim utakmicama te selekcija Francuske sa 25:23 dobija ovaj set i slavi konačnu pobjedu rezultatom 3:1 u setovima.

Bosna i Hercegovina-Francuska 1:3 (25:18,18:25,19:25,23:25)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti