Fejzović: Želimo plasman u finale

Odbojkaš Kaknja

Fejzović: Želimo plasman u finale

Najtrofejniji muški odbojkaški klub Kakanj 78 je preko Domaljevca (rezultatom 2:1 u pobjedama) izborio plasman među četiri najbolje ekipe Premijer lige BiH.

Ligaški dio nadmetanja izabranici igrača-trenera Almira Aganovića Švabe završili su na drugom mjestu, te će u polufinalnoj seriji plej ofa za prvaka protiv odbojkaša Gradine Herceg imati prednost domaćeg terena u eventualnoj trećoj odlučujućoj utakmici. Plasman u finale obezbjedit će ekipa koja prva dođe do dve pobjede.

"Neće biti lako. Očekujem tešku utakmicu, poznamo snagu i uvažavamo sportskog rivala, a to što smo u prvenstvu slavili dva puta ništa ne znači. Spremni smo, idemo stepenik po stepenik, imamo motiva, kvaliteta i snage i ako budemo na našem prepoznatljivom nivou uz malo i sportske sreće bit ćemo blizu da nadmetanje iznesemo u pobjedničkom slavlju i napravimo iskorak ka pasmanu u finale", izjavio je za naš portal Armin Fejzović, tehničar Kakanjaca.

Polufinale  plej ofa između OK Gradene Herceg i OK Kakanj 78 igra se u subotu, 2. aprila od  16 sato u  SD "KSC Srebrenik" , a u drugom meču u Bijeljini igraju Radnik i odbojkaši Mladosti, koji su aktuelni šampioni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi