Gačanke prejake za BL Volley

Polufinale play-offa Premijer lige BiH

Gačanke prejake za BL Volley

Odbojkašice BL Volleya poražene su na svom terenu od ekipe Gacka rezultatom 3:0 (25:16, 25:23, 25:16), u prvoj utakmici polufinalne serije Premijer lige BiH.

Gošće su u potpunosti opravdale epitet favorita i ni u jednom trenutku nisu dozvolile domaćinu povratak u meč. Prvi i treći set ubjedljivo je pripao Gačankama, a samo u drugom setu Banjalučanke su pružile dostojan otpor.

"Gacko je iskusna ekipa, što su potvrdili i večeras. Igrali su onoliko koliko im je potrebno, dok mi nismo znali da iskoristimo njihovu opuštenost u par navrata. Mislim da je bio prevelik pritisak na djevojkama, iako zaista nismo insistirali na iznenađenju. Željeli smo samo da odigramo maksimalno. Čestitam gošćama, pokazali su da su kvalitetan tim, ali mi se naravno nećemo predati u nastavku serije", izjavila je nakon meča Radmila Marković, trener BL Volleya.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti