Gacko do rutinske pobjede u Mejdanu
Odbojkašice Gacka bez većih problema do novih bodova

Tuzlanke zabilježile peti poraz u nizu

Gacko do rutinske pobjede u Mejdanu

E. Dindić, foto: E. Dindić

U okviru 9. kola Premijer lige za odbojkašice u Mejdanu su se sastale ekipe Slobode i Gacka. U jednoj zanimljivoj utakmici slavile su gošće rezultatom 1:3 (15:25,25:22,15:25,19:25).

Odlično su ovaj susret počele gostujuće odbojkašice i bez većih problema osvajaju prvi set rezultatom 25:15. Drugi set nakon velike borbe osvajaju domaće odbojkašice rezultatom 25:22, i poravnavaju rezultat na 1:1 u setovima.

Kada su svi u dvorani očekivali preokret domaćih odbojkašica, sjajne gošće iz Gacka bez većih problema osvajaju treći set, a zatim i četvrti set rezultatima 15:25 i 19:25 za konačnu pobjedu od 3:1 u setovima.

Ovo je peti poraz u nizu domaćih odbojkašica, koje se očigledno nalaze u rezultatskoj krizi i trenerski tandem Malović- Zahirović imaće dosta posla kako bi ekipa izašla iz negativne serije u narednim susretima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti