Goran Nešić: U srijedu se piše historija bh. odbojke
U srijedu utakmica koja će odrediti tok bh. odbojke

Goran Nešić za SportSport.ba nakon pobjede protiv Latvije

Goran Nešić: U srijedu se piše historija bh. odbojke

E. Dindić

Odbojkašice Bosne i Hercegovine, slavile su veliku pobjedu na gostovanju u Latviji sa rezultatom 3:0 u setovima. 

U odlučujućem susretu u srijedu  dočekaće na svom parketu reprezentaciju Rumunije, gdje će im biti potrebna pobjeda bilo kojim rezultatom,  kako bi otišle na Evropsko prvenstvo.

Selektor Goran Nešić bio je izuzetno zadovoljan nakon pobjede u Latviji, te kaže da mu je izuzetno drago da su došli u priliku da sa bilo kojom pobjedom odu na Evropsko prvenstvo.

"Drago mi je da smo došli u situaciju da zavisimo sami od sebe. Odigrali smo odlično utakmicu protiv Latvije, a nadam se da ćemo i protiv Rumunije odigrati ovako dobro. U srijedu se piše historija za žensku bh. odbojku i ja vjerujem odlazak na Evropsko prvenstvo po prvi put", rekao je Nešić.

Podsjetimo, utakmica između Bosne i Hercegovine i Rumunije na rasporedu je u srijedu sa početkom u 17:00 sati.

Promo

Top Komentari

Hrubesch
Šta je sad istina? ???? Da postoje samo teoretske sanse, ili nas bilo kakva pobjeda vodi na EP????? Dogovorite se prije nego napisete dva kontradiktorna clanka!!!
7 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi