Bimal Jedinstvo slavilo na Ilidži, odbojkašice Igmana pružile dostojanstven otpor
FOTO: E. Dindić

Play off PLBiH

Bimal Jedinstvo slavilo na Ilidži, odbojkašice Igmana pružile dostojanstven otpor

H. Zilić

Odbojkašice Bimal Jedinstva su u prvoj utakmici play offa PLBiH večeras savladale Igman na Ilidži rezultatom 0:3.


Ilidžanke su pružile dostojanstven otpor najdominantnijoj ekipi u državi.

U prvom setu Igman je imao i pet poena prednosti, ali gošće iskustvom privode set kraju sa 19:25.

Igman se i u prethodna dva seta dobro držao. Većinom su bile u egalu, ali kvalitet Jedinstva je isplivao kad je najviše trebao i Brčanke su dobile setove 16:25 i 18:25 za konačnih 0:3.

Potražite više informacija na temu Odbojkaško prvenstvo BiH (Ž):

Revanš se igra naredni vikend u Brčkom, a nakon večerašnjeg rezultat, Brčanke mogu reći da koračaju dalje prema novoj tituli, dok su odbojkašice Igmana u ovoj sezoni pokupile simpatije odobjkaše javnosti u BiH. Odigrale su jednu odličnu sezonu nakon povratka u PLBiH i sa vrlo mladim sastavom zabilježile nekoliko sjajnih rezultata i pokazale da u narednim sezonama mogu biti još jači i bolji protivnik svim timovima u Bosni i Hercegovini.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi