5

Komentari (5)

Toniche
Ništa cudno. Lagano Zlato. Šteta što smjeniše najuspješnijeg izbornika. Nadam se da ovaj novi shvata da sve ovo treba ici lakše i ubjedljivije jer BiH je daleko ispred svih u europi.. Radite sa mladim igracima ovi ce biti ubrzo potrošeni (mislim na ove koji su otjerali izbornika jer eto treba mu mjesto uzeti a i nije im pravo što dolazi smjena generacija) BiH prema zlatu. Samo naprijed!
Prazina
U Hrvatskoj niko ni nezna da se ovo održava. A ovdje sam pročitao da su i oni u četvrtfinalu. Sve u svemu, bravo za BiH. Stvarno smo sila u ovome
Diego_Armando_Maradona
Ovako se bori za državni dres !!!
fudo.98
A jesu ih roknuli
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.