Jedinstvo odbranilo naslov

Finalni turnir Kupa BiH za odbojkašice

Jedinstvo odbranilo naslov

Odbojkašice Jedinstva iz Brčkog odbranile su naslov pobjednika Kupa BiH nakon što su u finalnoj utakmici Final-foura nadigrale sarajevsku Imzit Dobrinju sa 3:0 (25:20, 25:18, 25:15).

Na ovaj način Brčanke su po ko zna koji put pokazale da su najbolji tim u BiH, a Sarajke mogu biti zadovoljne činjenicom da su u jakoj konkurenciji uspjele izboriti meč za titulu u našem najmasovnijem takmičenju.

Podsjetimo, u prvom polufinalu je Jedinstvo nadigralo Kakanj sa 3:1, a istim rezultatom je u drugoj polufinalnoj utakmici Imzit Dobrinja savladala Gacko, jedinu drugaligašku ekipu koja je igrala na završnom turniru u Brčkom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.