Jedinstvo želi “kupiti” Sirotanovićku

Juriš na duplu krunu, a potom Evropu

Jedinstvo želi “kupiti” Sirotanovićku

Goran Hadžić, trener Ženskog odbojkaškog kluba Jedinstvo iz Brčkog od naredne sezone u svom timu želi vidjeti Amiru Sirotanović, reprezentativku BiH i sadašnju igračicu Kaknja.

«Želimo duplu krunu u BiH u ovoj sezoni, odnosno plasman na međunarodnu scenu i samim tim biće nam potrebna i pojačanja. Imamo kvalitetan tim, ali uz dovođenje još nekoliko igračica sigurno da možemo napraviti i bolji plasman u odnosnu na prošlu godinu kada smo zaustavljeni u drugom kolu Čelendž kupa. Osim Sirotanovićeve prošle godine pregovarali smo sa još nekoliko odbojkašica, koje su se tada odlučile za druge klubove, ali vjerujem da bi sada situacija mogla biti nešto povoljnija za nas», rekao je Hadžić za “Nezavisne novine”.

Brčanke će u narednih 20 dana biti slobodne, obzirom da kao prvoplasirane nakon ligaškog dijela sezone neće igrati u prvom krugu plej ofa. Borbu za titulu prvaka počeće od polufinala, a protivnik će nam biti bolji iz utakmice Polo Kalesija - Imzit Dobrinja

ŽOK Jedinstvo je prošle nedjelje odbranio naslov pobjednica Kupa BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.