Ukrajinsku odbojkašicu saigračica uhvatila za zadnjicu, uslijedio je neočekivan potez

Svojim plesom je očarala svijet

Ukrajinsku odbojkašicu saigračica uhvatila za zadnjicu, uslijedio je neočekivan potez

A. Čaušević

Uliya Gerasymova je svojim šarmantim plesom dok je igrala za ukrajinsku ekipu Prometeya osvojila svijeta i doživjela je svojih 15 minuta slave, pogotovo na društvenoj mreži Tik-Tok. 

Šarmantni ples u kojem između ostalo zavlači majicu ispod dresa je postao zaštitni znak 33-godišnje ukrajinske odbojkašice.

Gerasymova je postala jako popularna na društvenim mrežama, a osim toga porasla je i njena reputacija u odbojkaškom svijetu.

Ljetos je promijenila klub i potpisala je za poljsku ekipu Roleski Grupa Azoty gdje joj se izgleda i nisu dopale neke stvari.

Naime, interenetnom je počeo kružiti snimak na kojem je jedna od saigračica Gerasymovu prilikom timskog okupljanja uhvatila za zadnjicu.

Oglasi

To se navodno i nije dopalo ukrajinskoj ljepotici pa je ona prije nekoliko dana odlučila da napravi neočekivan potez i promijeni klub.

Ukrajinka je napustila poljsku ekipu te je postala nova igračica Rapida iz Bukurešta, jednog od najtrofejnijih rumunskih klubova.

Ovaj transfer stigao je kao veliko iznenađenje u odbojkaškom svijetu.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CRWrYHEsQg6/?hl=en[/instagram]

Iako ima 33 godine bivša osvajačica Zlatne lige sa reprezentacijom Ukrajine još uvijek nije dozvolila niti jednom muškarcu da osvoji njeno srce. 

Interesantno da je sama Ukrajinka poznatija od novog kluba za kojeg će igrati, barem na društvenim mrežama pa tako Rapid ima manje od 4.000 pratitelja.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CnKUPbFIAI-/[/instagram]

Sa druge strane zgoodna Gerasymova je zahvaljujući svom šarmantnom plesu skupila više od pola miliona pratitelja.

Promo

Top Komentari

axel42
Bolesni ste vi likovi, svi redom na ss.ba!!
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi